Stationslaan 121, in Harderwijk Elke zondag welkom om 10.00 uur


Ik ben nieuw / Alpha-cursus


ALPHA-cursus 2018

 

 

Geweldig dat u een bezoek brengt aan onze website. U heeft dit kopje opgezocht, omdat u blijkbaar nieuw bent met Sefanja en/of met het christelijk geloof. Op deze pagina vindt u informatie over hoe u meer kunt ontdekken van God. Is er meer? Wie is God dan eigenlijk? is hij wel liefdevol en betrouwbaar? Wie is Jezus? Wat moet ik met het geloof? Allemaal vragen die bij u kunnen spelen, en waar we graag met u over in gesprek zouden willen gaan. Wij zijn namelijk zo blij en enthousiast over Jezus, dat wij dit graag met u willen delen! Dus wees van harte welkom bij onze samenkomsten, om meer over God te ontdekken. Een ander middel hiervoor is de Alpha Cursus.

 

Alpha_cursuscnv_sinaasappel_allen_schaduw

De Alpha cursus is een laagdrempelige cursus, die op een eigentijdse en vrijblijvende manier mensen meer vertelt over het christelijk geloof. Iedereen kan het volgen. De cursus bestaat uit 12 bijeenkomsten op maandagavond. Daarnaast is er een weekend (vrijdagavond en zaterdag). De avonden beginnen met een lekkere maaltijd. Na het eten volgt een inleiding over het onderwerp van die avond. Daarna gaat men in kleine groepen: luisteren, leren, uitwisselen en ontdekken. Geen enkele vraag op een Alpha cursus is een domme vraag. Dit alles vindt plaats in een ongedwongen en gezellige sfeer.

 

 

 

 

De cursus is gratis. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor de maaltijden. De cursus vindt (afhankelijk van het aantal cursisten) plaats in het gebouw van christengemeente Sefanja of bij iemand thuis.

 

alpha aanmeldenalpha uitnodiging.jpg

Voor vragen en aanmeldingen kunt u mailen naar: info@sefanja.nl.

 

Bent u wel bekend met het christelijk geloof en kent u iemand die daar vragen over heeft? Ga dan samen de cursus volgen.  Bij voldoende aanmeldingen start de volgende Alpha cursus in september 2018. Houdt de website in gaten voor de datum. Voor meer informatie en verhalen van deelnemers verwijzen wij u naar de website van Alpha: Alpha-cursus.

Maar hoe kan God al die ellende toelaten, dat is toch geen liefde?

Maar waarom is Jezus dan belangrijk voor mij?