Stationslaan 121, in Harderwijk Elke zondag welkom om 10.00 uur


Tieners & Jeugd


Ben je tussen 12 en 20 jaar?

Dan zijn de jeugdactiviteiten van Sefanja iets voor jou! We bieden je een plek om met jongens en meisjes van jouw leeftijd in een prettige omgeving vriendschappen op te bouwen, plezier te hebben, en goede gesprekken over alles wat je bezig houdt. De wereld, het geloof en jouw plaats erin.
 
 
 

Een buddygroep bij iemand thuis

Iedere maand houden we twee keer een buddy-avond. Dat zijn kleine groepen voor de leeftijden 12/13, één voor 14/15/16 en één voor 17 en ouder. Deze groepen komen in een gezellige huis-setting samen waarbij soms ook met elkaar gegeten wordt; er is extra aandacht voor elk individu. Drie stellen tussen 25 en 40 jaar leiden deze groepen.
 
 
 

Gezamenlijke avond met sport, spel en leuke sprekers

Ongeveer ieder kwartaal hebben we een activiteit van alle buddygroepen samen. We doen dan iets ontspannend, of juist inspannend. Ook nodigen we sprekers uit die voor jou als jongere iets te vertellen hebben over hoe zij als Jezus hebben leren kennen in hun leven. We houden verder aanbiddingsavonden, zelf of samen met de organisatie van Soul Survivor.
 
 
 

Jeugddiensten op zondagmorgen

Elke zondagmorgen is er om 10:00 uur een dienst in Sefanja. Ca 3 á 4 keer per jaar wordt de dienst door de jeugd georganiseerd. Zij vormen dan de aanbiddingsband, en jullie hebben inbreng in hoe we de dienst vormgeven.
 
 
 

Klik voor deze en andere activiteiten op het programma hieronder. Let op: de buddy-avonden kunnen nog wel eens qua datum per groep wijzigen!

Heb je belangstelling voor onze activiteiten of wil je de precieze data weten? Mail info@sefanja.nl

Sefanja Youth Goes Wild 2017

 

FacebookLogo