Stationslaan 121, in Harderwijk Elke zondag welkom om 10.00 uur


Routebeschrijving


one-way-Jesus-wallpaper_1920x1200cnv_sinaasappel_allen_schaduwPARKEER-beschrijving: Wij adviseren uw auto bij een duur van meer dan een uur te parkeren op het parkeerterrein aan het Westeinde. Om ons gebouw te bereiken loopt u verder naar het Kruithuis, lees verder. Voor maximaal 1 uur parkeren overdag, behalve op zondag, kunt u voorbij het parkeerterrein van het Westeinde rijden tot bijna aan het eind en dan na de woningen linksaf naar de parkeerplaatsen aan het Kruithuis, met gebruikmaking van de blauwe parkeerschijf! Via het Kruithuispad loopt u dan naar de Stationslaan, daar rechtsaf en na ca. 25 meter staat rechts ons gebouw nr 121.

Voor navigatie: invoeren Harderwijk-Kruithuis 101 of postcode 3844 DH-4

Vanuit de riching Flevoland
Via de N302, richting Harderwijk / station, op de Verkeersweg gaat u op de derde rotonde (met beeld op sokkel in het midden van de rotonde) rechtsaf de Stationslaan in. Nr. 121 staat aan de linkerzijde.

Vanuit de richting Apeldoorn via de N302:
Harderwijk naderende bij de eerste verkeerslichten voor het viaduct over de A28 gaat u rechtdoor via de Deventerweg en de Hoofdweg. Bij de 4e rotonde gaat u  linksaf de Verkeersweg op tot aan de eerste rotonde (met beeld op sokkel in het midden van de rotonde). U steekt deze rotonde recht over de Westermeenweg op tot de volgende rotonde, hier gaat u rechtsaf het Westeinde op. Na nog een rotonde en een bocht naar rechts, neemt u de eerste weg rechts. Deze weg inrijden tot bijna aan het eind. U bevindt zich nu op het Kruithuis, aan de achterzijde van het gebouw van Sefanja. Via de achteringang van Sefanja, of via het Kruithuispad en dan even naar rechts, begeeft u zich naar de ingang van het gebouw. NB: Hier gratis 1 uur parkeren met parkeerschijf (behalve ’s avonds na 18 uur en op zondag).

 

Vanuit de richting Utrecht via de A28:
Neem afslag (nr 12) Harderwijk/Ermelo. Ga onderaan de afrit linksaf de Oranjelaan op. Blijf deze volgen, ga door de tunnel onder het station door, dan voorbij twee rotondes en een bocht naar rechts, eerste weg rechts nemen. Deze weg inrijden tot bijna aan het eind. U bevindt zich nu op het Kruithuis, aan de achterzijde van het gebouw van Sefanja. Via de achteringang van Sefanja, of via het Kruithuispad en dan even naar rechts,  begeeft u zich naar de ingang van het gebouw. NB: Hier gratis 1 uur parkeren met parkeerschijf (behalve ’s avonds na 18 uur en op zondag).

 

Vanuit de richting Zwolle via de A28:
Neem afslag (nr 12) Harderwijk/Ermelo. Ga onderaan de afrit rechtsaf de Oranjelaan op. Zie vervolgens beschrijving Vanuit de richting Utrecht.

 

Waarschuwing: het is op straffe van flinke boetes verboden voor ons gebouw 1. over het fietspad te rijden en 2. te parkeren op het trottoir. Passagiers laten in- en uitstappen en goederen in- en uitladen mag alleen op de rijbaan van de Stationslaan.

Voor een google route planner klik hier

VAN HARTE WELKOM!