Humans of Sefanja

Elke maand laten we iemand uit Sefanja aan het woord. We vormen met zoveel prachtige mensen onze gemeente en er zijn zoveel mooie verhalen te vertellen. In ‘Humans of Sefanja‘ worden deze verhalen gebundeld. Gaaf om te lezen en een kans om elkaar nog beter te leren kennen.

Didi Companjen
Ben en ik kwamen in januari 1978 binnen in de (toen nog) Volle Evangelische Gemeente Harderwijk.
Eveline Willemsen
In 2002 verhuisde ik samen met mijn ouders, zus en tweelingzus van Zeeland richting Harderwijk. Inmiddels woon ik langer in Harderwijk dan dat ik in Zeeland heb gewoond en voel ik mij hier helemaal thuis.
Marco Koning
Twee jaar geleden verhuisden we van Nieuw-Vennep naar Ermelo. Een verhuizing die al langer een grote wens was van ons. Eenmaal neergestreken in Ermelo zochten we een gemeente die bij ons past of een plek waar het goed voelde om deel van te zijn. Een aantal gemeenteleden van Sefanja kenden we al waardoor onze zoektocht vrij beperkt was en we kozen voor Sefanja als onze huisgemeente.
Christine van der Meer
Ik ben Christine, 38 jaar, getrouwd met Ruben en moeder van vier.
Elisa de Bruijne
Hoi hoi, mijn naam is Elisa de Bruijne. Ik ben eigenlijk super verrast dat ik ben gevraagd om mij voor te stellen. Ik vind het leuk om te vertellen wat er nu gaande is in mijn leven en wat ik belangrijk vind.
Jonathan van Diermen
Hoi allemaal. Ik zal mezelf even voorstellen: Ik ben Jonathan van Diermen, ik woon en studeer in Utrecht, ben 20 jaar, zoon van Klaas en Danielle en het kleine broertje van Elvin en Emily.
Daniël Meerman
In 1985 stapten we als gezin onze gemeente binnen. Nog steeds zien Tineke en ik Sefanja als onze thuisgemeente.
Esther Rombout
Allereerst zal ik me even voorstellen, Ik ben Esther Rombout, getrouwd met Paul. We hebben 3 kinderen: Ezra, Anna en Jona en leven in Malawi.
Naar het archief