Young Connected

BEN JE TUSSEN DE 12 EN 21 JAAR? HEB JE ZIN IN TOFFE AVONDEN SPECIAAL VOOR JOU? WAARIN JOUW RELATIE MET GOD CENTRAAL STAAT EN WAAR LEUKE GAMES, INTERESSANTE ONDERWERPEN EN TE GEKKE AANBIDDING LANGSKOMT? KOM DAN NAAR DE ACTIVITEITEN VAN YOUNG CONNECTED!

Young Connected 

Verbonden met God, 
verbonden met elkaar!

Bij Young Connected staan gezelligheid, verbinding met God en met elkaar voorop. De buddyavonden, bij onze enthousiaste leiding thuis, waar je met je eigen leeftijdsgenoten samenkomt worden afgewisseld met de Young Connected Together avonden in Sefanja. Een Young Connected Together avond staat garant voor een gezellige avond met mooie aanbidding van onze eigen jeugdband, vaak een leuke game, een spreker met een toffe boodschap en een moment om na te praten, samen te bidden of een goed gesprek te hebben over alles wat je bezighoudt. 

Iedere twee weken is er een activiteit van Young Connected! 


 

Activiteiten

Wij houden ervan om samen leuke, uitdagende, ontspannende activiteiten te ondernemen. We houden van afwisseling! We starten het jaar altijd met een leuke startdag waarin kennismaking en een leuke tijd met elkaar hebben voorop staat. In het voorjaar hebben we een te gek Young Connected Weekend waarin je een enorme dosis inspirerend onderwijs krijgt. Dit afgewisseld met leuke activiteiten, veel gezellige momenten met leuke mensen, zorgt ervoor dat je dit weekend niet wilt missen :-D Ook aan het einde van het seizoen hebben we een leuke afsluiter waar de BBQ nooit ontbreekt en ook daar staat verbinding voorop! Naast deze activiteiten gaan we ook wel eens samen naar evenementen zoals Opwekking en de EO-jongerendag. 
 

Together

Bij Young Connected houden we ervan samen te groeien en de verdieping te zoeken op een ontspannen en leuke manier! Groei in geloof, verdieping in vriendschappen, ontwikkeling in kennis. Dit is veel leuker en gaat veel sneller als je dit doet met een leuke mensen om je heen. Bij Young Connected hebben we een leuke groep jeugd en daarbij een enthousiaste en betrokken groep jeugdleiders waarmee we deze groei en ontwikkeling samen tot stand brengen. Door alle verschillende activiteiten die we doen in de buddyavonden, de gezamenlijke jeugdavonden en de activiteiten eromheen, waarin verbinding met God en verbinding met elkaar voorop staat, is Young Connected de plek voor jongeren om op een leuke en veilige manier meer te leren en vooral te ervaren over hoe tof het leven samen met Jezus is!

Lijkt het je leuk om een keer een Together avond bij te wonen? Wil je meer informatie of heb je een vraag; stuur gerust een mailtje naar youngconnectedsefanja@gmail.com of volg ons op Insta en stuur een DM.

 

We hopen je snel een keer te zien!