Stationslaan 121, in Harderwijk Elke zondag welkom om 10.00 uur


Huwelijkscursus


Banner Marriage coursecnv_sinaasappel_allen_schaduwHet huwelijk is een geweldig mooi idee, bedacht door God. Het is wel gebleken dat een huwelijk niet zoiets is van: getrouwd en klaar. Nee, het kost tijd en energie om het gezond en goed te houden. En dat geldt niet alleen voor pasgetrouwden, maar ook voor echtparen die al vele jaren zijn getrouwd.
 Daarom is de Marriage Course bedacht. Een praktische huwelijkscursus die je als echtpaar het ‘gereedschap’ geeft om te bouwen aan een gezond en sterk huwelijk dat een leven lang duurt. Een soort APK voor het huwelijk. Eens per 2 a 3 weken (7 avonden) ben je zo als echtpaar even samen ‘uit’, om in alle rust te praten over zaken waar je anders mogelijk niet aan toe komt. Even de neuzen weer dezelfde kant op!

De cursus is gebaseerd op christelijke principes, maar niet specifiek gericht op christelijke echtparen. Ieder echtpaar is welkom! De privacy van elk echtpaar wordt altijd gerespecteerd. Er is geen groepsdiscussie en je wordt niet gevraagd iets met andere echtparen te delen over je relatie. Onderwerpen die aan bod komen zijn: sterke fundamenten leggen, leren effectief te communiceren, conflicten oplossen, de kracht van vergeving, ouders en schoonouders, goede seks, liefde in actie.