Stationslaan 121, in Harderwijk Elke zondag welkom om 10.00 uur


Gebed


gebed-klschaduw-640
Maandagavond bidstond
Elke maandagavond van 19:30 tot 20:30 is er een gemeente bidstond in de grote zaal van Sefanja. Hier willen wij graag als gemeente onder leiding van de Heilige Geest samen zoeken naar wat God heeft voor ons als gemeente. Het is zeer bemoedigend en opbouwend om als kerk de weg die God voor ons heeft te zien ontstaan door gebed. Om vrijmoedig samen het uit te roepen naar Hem, maar ook een tijd van stilte te hebben om te verstaan en te ontvangen. Wij nodigen iedereen uit: kom bid met ons mee!

Gebedsavond Biddende Ouders

Maandagavond 1 februari 19:30 start/inloop gebedsavond biddende ouders . Dit is een terugkerende gebeurtenis,  Elke eerste maandag avond van de maand is er een bidstond voor alle ouders van Sefanja. Ouders met kinderen, ongeacht welke leeftijd, zijn van harte welkom!

Vrouwenbidstond
Elke woensdagochtend om 9:00 komen de vrouwen van Christen Gemeente Sefanja bijeen om samen de hemel te bestormen. Om te bidden voor de dingen die ons dagelijks bezig houden. Bijvoorbeeld voor dingen die spelen in onze gezinnen, in de gemeente, voor de zieken, voor de stad Harderwijk of voor vervolgde broeders en zusters over de hele wereld. Wil je een keer aanschuiven? je bent van harte welkom in het gebouw van Sefanja.

Zondagochtend voor de samenkomst
van 9:00 tot 9:15 is er een voorbede voor de dienst. Ook daar willen wij als gemeente de Heilige geest uitnodigen om door en tot ons te spreken. Dit om Sefanja en haar gasten in ons midden te zegenen en te ontmoeten. We zien daarin vol verwachting naar Hem uit, zodat we weer opgebouwd en vol van Zijn vreugde mogen uitdelen aan de mensen om ons heen.

Bidkids
Graag willen we gemeentebreed voor de kinderen bidden. Dit willen we doen aan de hand van het alfabet gebed. Maandelijks zal er een nieuw lijstje namen op het weekblad verschijnen, aan de hand van de letters van het alfabet. 
Bid, zegen, dank, breng hen voor Zijn troon. Krijg je een beeld of een woord voor één van deze kinderen? Schrijf het op in de map of mail het ons naar sefanjakinderkerk@gmail.com

Israelbidstond

Maandag avond om de week is er een Israël bidstonden op de zolder in het gebouw van Sefanja. Gewapend met het woord van God , Zijn belofte over Zijn oogappel willen wij in gebed de Heer aanroepen voor openbaring en bescherming van het volk Israel. Tevens bidden wij  voor Fam. Albert en Silvia de Hoop die daar zijn gaan wonen. lees meer. voor meer informatie kunt u contact leggen met  Henk Duitman