Stationslaan 121, in Harderwijk Elke zondag welkom om 10.00 uur


Gezonde gezinnen


banner opvoedingcnv_sinaasappel_allen_schaduwKinderen zijn een zegen van God en we genieten van ze. Toch is het niet altijd makkelijk om onze kinderen op een juiste en Bijbelse manier op te voeden. Ieder kind is anders en vraagt een passende aanpak. Maar elke leeftijd van uw kind vraagt ook weer nieuwe dingen van u als ouder. Om ouders hierin te helpen en te ondersteunen zal er vanaf 2014 een Opvoedingscursus worden gegeven in Sefanja. Dit is zeker niet alleen voor ouders die met de handen in het haar zitten wat betreft hun kinderen (die zijn ook zeker welkom), maar ook gewoon voor ouders die tijd willen nemen om hun manier van opvoeding opnieuw te evalueren en hier vanuit een Bijbels kader naar te kijken.

De cursus zal bestaan uit korte series van (ongeveer 3) avonden die in de loop van het jaar worden gegeven, waarin onderwerpen worden behandeld als: uw eigen achtergrond in uw opvoeding, geloofsopvoeding, ieder kind uniek enz… Op de avond wordt er een inleiding gegeven over het onderwerp en wordt hier op doorgepraat. Er zal niet worden gevraagd dat u als ouder uw situatie aan een groep moet vertellen, u kunt hier als ouders in alle rust en privacy over doorpraten wat betreft uw situatie. Hulp en ondersteuning van de cursusleiders is natuurlijk aanwezig. Alleenstaande ouders zijn ook zeker welkom.

Heeft u er behoefte aan uw manier van opvoeden samen te bespreken en hier nieuwe inzichten in te ontvangen? Het kan voor u als ouders een mogelijkheid zijn om hier een aantal avondjes ‘uit’ voor apart te zetten, om dingen te bespreken die er anders gemakkelijk bij inschieten. Specifiekere informatie over data en locaties wordt hierover zo snel mogelijk verstrekt, houdt het in de gaten!