Stationslaan 121, in Harderwijk Elke zondag welkom om 10.00 uur


Boekhandel ‘Sjemen’


cnv_sinaasappel_allen_schaduw

De evangelische boekhandel Sjemen vindt u in de Smeepoortstraat. 140 vierkante meter met de meest actuele boeken, cd’s, gifts en kaarten etc.. De evangelische boekhandel Sjemen is onderdeel van Christengemeente Sefanja. Loop gezellig even binnen, de koffie en thee staan klaar op de leestafel. Kinderen kunnen zich prima vermaken in onze speel- en videohoek. Zo kunt u op uw gemak rondkijken. Voor meer informatie gaat u naar de website van de evangelische boekhandel, of klik daarvoor hier.

 

 

Boek uitgelicht.

Waarom grijpt God niet in? Wilkin van de Kamp

Hij ziet op zijn conferenties veel wonderen gebeuren. Toch worstelt hij nog steeds met het gegeven dat God de een wel en d ander niet geneest. In dit boek staat Wilkin van de Kamp stil bij de drie meest gestelde vragen:

Waarom geneest God niet iedereen?
Waarom grijpt God niet in?
Waarom beschermt God ons niet?

In zijn worsteling met deze vragen heeft Wilkin voor zichzelf een antwoord gevonden. Voor sommigen is zijn antwoord confronterend en voor anderen heel verrassend: alle antwoorden worden gevonden in Gods liefde

 

Hoe God naar je kijkt, Wilkin van de Kamp

 

 

In dit boek laat Wilkin van de Kamp je zien hoe God in Christus naar je kijkt.

Geloof jij wat God zegt over jou? Geloof jij wat God ziet in jou?  Durf je te geloven dat God van je geniet wanneer Hij naar je kijkt? Dat Hij blij is dat jij er bent?

Het vervolg op Wie je bent in Christus.

 

U bent altijd bij mij. De genezende kracht van Psalm 23. Aukje en Wilkin van de Kamp + GRATIS CD met het lied ‘Ik zal er zijn’ van Sela.

 

Psalm 23 is al duizenden jaren een bestseller. Het wordt de nachtegaal onder de psalmen genoemd. Dit herderslied heeft miljoenen mensen door de moeilijkste periode van hun leven heen gesleept. In dit boek willen Aukje en Wilkin van de Kamp je helpen God te vinden, zelfs als je wereld in elkaar lijkt te storten. In de tijd dat Aukje borstkanker had, was Psalm 23 ook voor hen een houvast in de storm.

In elk hoofdstuk laat Wilkin je op verrassende wijze kennismaken met het leven van een oosterse schaapsherder, die voor zijn schapen zorgt en over hen waakt. De achtergronden en bijzondere wetenswaardigheden helpen je om (het lied van) de Goede Herder te begrijpen en lief te hebben.

Aukje neemt je in dit boek mee in haar ziekteproces, waarin niet de kanker maar de nabijheid van God centraal stond. Zij vertelt hoe Psalm 23 voor haar een bron van troost en moed is geworden, die ook jou nieuwe hoop kan geven.

Ga samen met Aukje en Wilkin in de leer bij een man die wist hoe hij een reus tegemoet moet treden om hem te overwinnen!

 

 

FacebookLogo